Starší žáci v domácím prostředí vítězně, třikrát!

Na Sv. Martina odehráli starší žáci Zelení netradičně tři utkání. Kluci postupně změřili síly s Táborem, Kaplicí a Krumlovem. Za zmínku určitě stojí první duel, kdy Štíři ještě v polovině utkání prohrávali 0:2. S touto novou situací se ale kluci vyrovnali a nakonec zvítězili 6:3. Zápasy proti Kaplici a Krumlovu dovedli Štíři rovněž ke zdárnému konci a radovali se z vítězství 10:6, respektive 8:1. V kalendářním roce 2018 je pro starší žáky na programu už jen jeden turnaj v Dačicích, kde se kluci střetnou s domácím Centropenem a Došwihem Milevsko.

Komentář trenéra Jakuba Junga: “Rybářskou terminologií bych řekl, že všech utkáních jsme povolovali a přitahovali. Z vlastní zkušenosti vím, že když se ale moc povoluje, nemusí to dopadnout dobře 🙂 Teď vážně. Ve všech zápasech jsme byli lepším týmem, ale v naší hře jsou ještě často hluché a neatraktivní pasáže. Je před námi stále spousta práce. Chtěl bych poděkovat všem rodičům za podporu, především pak v utkání s Táborem, kdy se nám dlouho nedařilo vstřelit branku. Klukům díky za vynaložené úsilí a fajn neděli.”

Sestava: Brabenec, Šrámek, Uhlíř, Starčevský, Faltus, Křivský, Šuster, Kandl, Kouba, Fišer, Březina, Sirotek, Matys, Dvořák, Černý, Kubeš, Kříž, Holek

2018-11-11 FBC Štíři Starší žáci ZELENÍ /JLSŽ-A 7K ČK