Štíři mají nového generálního partnera

Advokátní kancelář NEUBAUER & PARTNER se stala novým generálním partnerem českobudějovických Štírů. Advokátní kancelář podporovala klub už v minulosti, nyní se oba subjekty domluvily na větší spolupráci.

„Jsme rádi, že se nám podařilo spojit síly s renomovanou advokátní kanceláří. Důležitá je pro nás nejen finanční podpora, ale také možnost využití právních služeb pro klub i všechny naše členy, což zvláště v dnešní době nabývá na významu,“ říká prezident klubu Jiří Kratochvíl.
Štíři se budou moci opřít o advokátní kancelář NEUBAUER & PARTNER při zpracovávání smluv ze sportovního prostředí a také při dalším rozšiřování areálu Aktivní Složiště. Čerpat výhody z nové spolupráce mohou i členové klubu.

Jednatel společnosti a advokát Michal Pavlas k tomu dodává: „S vedením klubu se známe mnoho let a jsme rádi, že opět budeme součástí Štírů. Znovuobnovením spolupráce chceme také ocenit vše, co klub v Českých Budějovicích dělá pro stovky dětí a přispět při dalším rozšiřování areálu na Složišti.“

Advokátní kancelář NEUBAUER & PARTNER je už několik let největší advokátní kanceláří v Jihočeském kraji. „I z toho důvodu jsme schopni okamžitě reagovat na potřeby svých klientů a poskytovat své služby na té nejvyšší úrovni v podstatě ihned. Zastupujeme nejen právnické a fyzické osoby, ale kompletní poradenství poskytujeme také obcím a městům. Všechny služby poskytujeme také německy a anglicky hovořícím klientům,“ uvádí advokát a jednatel společnosti Petr Neubauer.