Zelení mladší žáci hráli minulý víkend ve Vodňanech

V druhém kole Jihočeské ligy mladších žáků hrál náš tým zelených ve Vodňanech. Jednalo se o první výkonnostní koš a díky postupu z druhého koše nás doplnil tým modrých, který byl díky velkému počtu omluvenek složen z pěti tréninkových skupin. 

V prvním zápase si náš tým zelených poradil se soupeřem ze Strakonic a první poločas na hřišti dominoval. I když trenérské duo vyžadovalo stejné nasazení, tak druhý poločas už byl z naší strany méně povedený a soupeř několikrát překonal našeho brankáře, a tak zápas skončil naší výhrou 7:3.

V druhém zápase tým zelených vyhrál 8:3 nad týmem modrých. V tomto zápase nás dlouho trápil brankář Honza Trnka, který nastupuje za elévy a odchytal svůj první turnaj za kategorii mladších žáků.

Třetí zápas měl opět parametry florbalu, který chtějí diváci vidět a bohužel náš tým nestačil na kluky z Písku a prohrál 3:0. Šance na skórování máme, ale trápíme se v proměňování a ani z nájezdu náš tým gól nedal. Soupeři gratulujeme k výhře a těšíme se na odvetu.

V posledním zápase turnaje náš tým porazil 10:1 mužstvo z FA Č.Budějovice. Zápas byl celou dobu pod naší kontrolou a kluci dokázali i po přestávce pokračovat v aktivní hře a proměňovat šance.