Z turnaje na SKP má Béčko dorostu tři body

FBC Štíři České Budějovice B – FA České Budějovice 7:6 (3:2,1:2,3:2)
Už z předzápasového přístupu některých hráčů bylo vidět, že pod dojmem dobrých výsledků z předchozích turnajů si myslí, že zápas bude snadná záležitost. A Úvod zápasu je v tom ještě utvrdil, protože rychle vedli 3:0. Nejprve se z dálky trefil Oulehla pak se při přesilové hře prosadil z dorážky Tejko, a když ve svém prvním soutěžním zápase skóroval i Vácha tak si hráči zřejmě mysleli, že dokráčí k pohodovému vítězství. Ale opak byl pravdou. Do konce první třetiny snížil soupeř snížil na rozdíl jednoho gólu. Na začátku druhé třetiny Vymyslel Sukdol nádhernou přihrávku pro Nídla a ten zakončil do prázdné branky, ale do konce druhé třetiny soupeř skóre srovnal na 4:4 a to ještě dva samostatné nájezdy zlikvidoval v dorostu debutující brankář Bican. Na jednou se nic nedaří, na hokejky se vkrádá nervozita a soupeř trestá naše chyby. V půlce třetí třetiny Štíři prohrávají 4:6 a to už je opravdu problém. Necelých pět minut před koncem další spolupráce Nídla a Sukdola, tentokrát v opačném pořadí přináší snížení na 5:6. Dvě a půl minuty před koncem soupeř špatně střídá a Štíři si berou oddechový čas. Přesilová hra je umocněna ještě o odvolaného brankáře, jednu minutiu a jednu vteřinu před koncem Přech vyrovnává. Oddechový čas si pro změnu bere soupeř, ale Štíři pokračují v náporu. Do konce zápasu zbývá jedna vteřina, když Dudáček od půlicí čáry prostřeluje chumel hráčů před brankou a zajišťuje Štírům vítězství.

Tohle vítězství lze označit za více než šťastné, ukázka toho, jak vypadá zápas, když se podcení soupeř.

FBC Štíři České Budějovice B – 1.FBK Tábor 4:10 (1:5,1:1,2:4)
Z předchozího zápasu jsme věděli, že se musíme vyvarovat chyb v rozehrávce a nenechat soupeře chodit do přečíslení, jenže přesně tyto chyby jsme dělali a soupeř nekompromisně trestal. Většina inkasovaných gólů byla jako přes kopírák, naše chyba, rychlý protiútok a gól. Pokud předchozí výhra byla šťastná, tak tato prohra byla naprosto zasloužená.
Branky Štírů: Oulehla 2, Tejko, Burda.

Sestava Štírů: Bican, Kaňák – Vašíček, Oulehla, Vácha, Schack, Bumba, Dudáček, Šindelář, Sukdol, Tejko, Nídl, Burda, Prouza, Přech, Vlnatý, Jakubec.